Locobase Repair emulsiovoide

Locobase® Repair – korjaava emulsiovoide

Korjaavaa ja suojaavaa ihonhoitoa

50 g ja 100 g
Rasvapitoisuus: 63 %

Korjaava voide hyvin kuivalle ja halkeilevalle iholle
  • Välitön, pitkäkestoinen kosteuttava vaikutus – kestää jopa 24 tuntia
  • Kliinisesti testattu
  • Tehokas ja riittoisa, ei kirvele
  • Asthma Allergy Nordicin suosittelema

Locobase Repair on monen asiakkaan erityinen suosikki. Sitä on käytetty jo monen sukupolven ajan hyvin kuivan ja halkeilevan ihon hoitoon sekä atooppisen ekseeman hoidon tukena.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että Locobase Repair on tehokas ihonhoitovoide. Sitä voi käyttää esimerkiksi paleltuneiden poskien ja rohtuneiden huulien sekä muiden kuivien kohtien hoitoon.

Locobase Repair on pH-arvoltaan ihoystävällinen ja sisältää samantyyppisiä lipidejä, mitä keho itse tuottaa. Se on luonnollisesti täysin hajusteeton.

Locobase Repair korjaa ihon syvältä

Locobase Repair sisältää runsaasti rasvaa (63 %) ja yhdistelmän ihon läpäisyesteessä luonnostaankin esiintyviä lipidejä. Nämä ihon läpäisyesteen lipidit tunkeutuvat syvälle ihoon ja nopeuttavat ihon omia korjausprosesseja.

Miten Locobase Repair toimii

Kun iho on terve, kaikki toimii kuten pitääkin. Rasvaa tuottavat solut huolehtivat marraskedestä (stratum corneum), joka suojaa ihonalaiskudosta kosteuden haihtumiselta ja pitää ihon pehmeänä, sileänä ja ehjänä. Mutta kun iho on kuivunut ja vahingoittunut, ihon läpäisyeste ei enää toimi niin kuin pitäisi. Vesi haihtuu liian nopeasti, vähän kuin sienestä, jossa on reikiä. Tuloksena on kuiva ja halkeillut, punoittava ja ärtynyt iho, ja jos se tulehtuu, myös ekseema.

Locobase Repair suojaa ja korjaa ihon heikentyneen läpäisyesteen

Kuiva iho on merkki siitä, että ihon läpäisyeste on vaurioitunut ja pitää korjata mahdollisimman pian. Locobase Repair vaikuttaa kahdella tavalla. Se suojaa ihoa ja sisältää niin paljon rasvaa kuin ihon läpäisyesteen nopeaan ja pysyvään korjaamiseen tarvitaan. Locobase Repair sisältää ihon läpäisyesteen omien lipidien kanssa identtisiä lipidejä, jotka tunkeutuvat syvälle ihoon ja joita vapautuu sieltä tarpeen mukaan. Se suojaa ihoa kuivumiselta tehokkaasti ja pitkään, aivan kuin nahkahansikas suojaa kylmällä ja kostealla säällä.

Locobase Repair alkaa vaikuttaa heti levittämisen jälkeen, ja koska vaikutus kestää jopa 24 tuntia, sitä ei yleensä tarvitse levittää kuin kerran päivässä, niin iho pysyy pehmeänä, sileänä ja ehjänä.

Käyttökohteet

Locobase Repair sopii sekä lapsille että aikuisille, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti

  • kuivalle, hilseilevälle tai halkeilevalle iholle käsissä, jaloissa, säärissä, käsivarsissa ja muilla alueilla
  • iholle, joka on alttiina kovalle kulutukselle, jonka läpäisyeste on perinnöllisesti heikko tai joka on muuten herkkä
  • ihonhoitoon hydrokortisonivoiteen lisäksi ja jälkeen
  • käytettäväksi laserhoidon jälkeen.
Miten valmistetta käytetään
Pikku nokare riittää

Koska Locobase Repair on hyvin riittoisaa, yleensä riittää, kun kuiville ihoalueille levittää ohuen kerroksen voidetta. Käytä pikkusormen kynnen kokoinen nokare. Levitä sitä kuiville alueille vähintään kerran päivässä tai tarvittaessa useammin – voide vaikuttaa jopa 24 tuntia levittämisestä. Käytä voidetta mieluiten illalla, jotta sillä on runsaasti aikaa vaikuttaa.

Erityisen koostumuksensa takia Locobase Repair voi tuntua paksummalta kuin mihin olet tottunut. Toisaalta se ei sotke ja imeytyy ihoon nopeasti – pikku nokare riittää.

Aineosat

Locobase Repair sisältää runsaasti rasvaa (63 %) ja ihanteellisen yhdistelmän ihon läpäisyesteelle luonnollisia rasvoja: keramideja, kolesterolia ja rasvahappoja.

Aineosa Vaikutus
VALKOVASELIINI Kosteuttava
VESI Liuote
PARAFIINI Ihoa hoitava
PARAFIINIÖLJY Ihoa suojaava
GLYSERIINI Kosteuttava
SORBITAANIOLEAATTI Emulgaattori
KARNAUBAVAHA Kalvon muodostava
KOLESTEROLI Ihoa hoitava
KERAMIDI 3 Ihoa suojaava
ÖLJYHAPPO Kosteuttava
PALMITIINIHAPPO Kosteuttava
TROMETAMIINI Puskuriaine
KARBOMEERI Viskositeettia säätävä
Vinkkejä
  • Voidetta kannattaa käyttää varsinkin, kun ulkona on kylmä. Levitä runsaasti Locobase Repair ‑voidetta kylmälle altistuville ihoalueille noin kymmenen minuuttia ennen kuin menet ulos. Näin suojaat itseäsi sekä kuivumiselta että paleltumiselta.
  • Locobase Repair sopii hyvin myös huulirasvaksi.

Osta

Me olemme Locobase®
– sarja tutkittuja erikoisvoiteita eri ihonhoidon tarpeisiin

Valitse, mikä Locobase-tuotteista sopii sinulle parhaiten.

REPAIR

Korjaava voide hyvin kuivalle ja halkeilevalle iholle

Lue lisää

RASVAINEN EMULSIOVOIDE

Erikoisvoide kuivalle ja herkälle iholle

Lue lisää

LPL

Kuoriva ja kosteuttava voide kuivalle, kovettuneelle ja hilseilevälle iholle

Lue lisää

Osta Locobase-tuotteita lähimmästä apteekista tai netistä