Locobase Rasvainen emulsiovoide

Locobase® Rasvainen emulsiovoide

Suojaavaa ihonhoitoa

100 g ja 350 g
Rasvapitoisuus: 70 %

Koko perheen erikoisvoide kuivalle ja herkälle iholle
  • Kosteuttaa välittömästi
  • Hellävarainen ja tehokas iholle, ei kirvele
  • Sisältää vain muutamaa, tarkasti valittua aineosaa
  • Asthma Allergy Nordicin suosittelema

Locobase rasvainen emulsiovoide on koko perheen erikoisvoide kaikille kuiville ihoalueille. Jos sinulla on kuiva tai hyvin kuiva iho, käytä perusvoidetta, joka sisältää vähintään 60 % rasvaa. Locobase rasvainen emulsiovoide on vesipohjainen emulsiovoide, jossa on peräti 70 % rasvaa, mikä lisää ihon kimmoisuutta ja kosteutta. Se luo suojaavan lipidiesteen mutta antaa samalla ihon hengittää ja estää ihon luontaista kosteutta haihtumasta. Ominaisuuksiensa ansiosta Locobase rasvaista emulsiovoidetta suositellaan myös hyvin herkän ihon hoitoon ja atooppisen ihon täydentävään hoitoon.

Herkkäihoisilla on yleensä perinnöllisenä huonosti toimiva ihon läpäisyeste. Asthma Allergy Nordic suosittelee Locobase rasvaista emulsiovoidetta, ja sekin osoittaa, että voide on hellävarainen kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle.

Päivittäinen, suojaava ihonhoito

Päivittäinen ihonhoitorutiini on tärkeää ihon suojaamiseksi ulkoisilta vaikutuksilta. Käytä siksi Locobase rasvaista emulsiovoidetta, joka sisältä runsaasti rasvaa mutta ei lainkaan hajusteita. Sitä voi käyttää ihon suojana, jos iho on kuivunut ja altistunut tavallista suuremmalle kulutukselle, esimerkiksi jos peset käsiäsi usein tai käsittelet kylmiä, märkiä tai hyvin kuivia materiaaleja.

Käyttökohteet

Locobase rasvainen emulsiovoide on kehitetty nimenomaan kuivalle iholle, ja se sopii sekä lasten että aikuisten käyttöön. Sillä on monta käyttökohdetta:

  • kuiva ja hyvin kuiva iho (myös suuret ihoalueet)
  • ärtynyt tai herkkä iho
  • atooppisen ekseeman eli atooppisen ihottuman täydentävä hoito
  • käyttö suojaavana erikoisvoiteena, jos iho on kuivunut ja altistunut tavallista suuremmalle kulutukselle, esimerkiksi jos peset käsiäsi usein tai käsittelet kylmiä, märkiä tai hyvin kuivia materiaaleja.
Miten valmistetta käytetään

Locobase rasvaista emulsiovoidetta voi käyttää tarpeen mukaan monta kertaa päivässä koko keholle, myös kasvoihin. Levitä voidetta kuivalle iholle 3–4 kertaa päivässä. Tämä riittää yleensä pitämään ihon läpäisyesteen kunnossa ympäri vuorokauden. Voidetta voi levittää useammin, jos se tuntuu tarpeelliselta tai hyvältä.

Aineosat

Locobase rasvainen emulsiovoide on vesipohjainen emulsiovoide, joka sisältää 70 % rasvaa.

Aineosa Vaikutus
VALKOVASELIINI Kosteuttava
VESI Liuote
PARAFIINIÖLJY Ihoa suojaava
SETEARYYLIALKOHOLI Viskositeettia säätävä
CETEARETH-25 Emulgaattori
METYYLIPARABEENI Säilöntäaine
SITRUUNAHAPPO Puskuriaine
NATRIUMSITRAATTI Puskuriaine
Vinkkejä

Iholla on taipumus kuivua, jos se altistuu suurille lämpötilan tai ilmankosteuden vaihteluille. Jotta iho pysyisi pehmeänä ja sileänä, levitä voidetta kaikille kuiville alueille. Kädet, kyynärpäät, polvet ja jalkaterät kuivuvat helpoimmin.

Voidetta kannattaa käyttää varsinkin, kun ulkona on kylmä. Levitä runsaasti Locobase rasvaista emulsiovoidetta kylmälle altistuville ihoalueille noin kymmenen minuuttia ennen kuin menet ulos. Näin suojaat itseäsi sekä kuivumiselta että paleltumiselta.

Osta

Me olemme Locobase®
– sarja tutkittuja erikoisvoiteita eri ihonhoidon tarpeisiin

Valitse, mikä Locobase-tuotteista sopii sinulle parhaiten.

REPAIR

Korjaava voide hyvin kuivalle ja halkeilevalle iholle

Lue lisää

RASVAINEN EMULSIOVOIDE

Erikoisvoide kuivalle ja herkälle iholle

Lue lisää

LPL

Kuoriva ja kosteuttava voide kuivalle, kovettuneelle ja hilseilevälle iholle

Lue lisää

Osta Locobase-tuotteita lähimmästä apteekista tai netistä