Locobase® – luotettavaa ihonhoitoa

Yli 30 vuotta sitten ryhmä ihotautilääkäreitä koki, että tarvittaisiin voide, jota voisi käyttää täydentämään ekseeman hoitoa kortisonivoiteella ja sen jälkeen. He päättivät kehittää oman erikoisvoiteen hyvin kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle ja antoivat sille nimeksi Locobase.

Tänä päivänä Locobase on sarja tutkittuja ihonhoitotuotteita, kuten Locobase Repair, joka on Ruotsin apteekkien eniten ostettu ihonhoitovoide ja jota myydään yli 25 maassa. Locobase on itsestään selvä valinta niille, joiden iho kaipaa enemmän kuin tavallista perusvoidetta pysyäkseen pehmeänä, sileänä ja ehjänä.

Tehokasta ihonhoitoa koko perheelle ilman kirvelyä

Locobase-ihonhoitotuotteet on tarkoitettu kuivalle ja hyvin kuivalle iholle. Niitä voi käyttää moniin eri tarkoituksiin koko perheen päivittäisessä, tavoitteellisessa ihonhoidossa, myös vauvoille ja pikkulapsille.

Locobase-tuotteita voi käyttää hyvin monin tavoin, kuten kuiviin kohtiin ympäri kehoa, paleltuneisiin poskiin ja rohtuneisiin huuliin sekä atooppisen ihon täydentävään hoitoon ja vaippaihottuman hoitoon. Locobase-tuotteet ovat erinomainen valinta herkkäihoisille, atooppiselle iholle sekä niille, joiden iho altistuu kovalle kulutukselle.

Locobase-perusvoiteet on valmistettu huolellisesti valituista aineosista eivätkä ne sisällä lainkaan hajusteita tai väriaineita.

Mitä muut sanovat Locobase-tuotteista

Monet kliiniset tutkimukset ovat vahvistaneet sen, mitä ihotautilääkärit ovat tienneet jo 30 vuotta – Locobase-tuotteet ovat hellävaraisia ja sopivat erinomaisesti kuivalle, halkeilevalle ja vaurioituneelle iholle. Ruotsalaisessa käyttäjätutkimuksessa, jossa yli 400 ihmistä sai kokeilla Locobase-Repair voidetta, yli 93 % päätyi suosittelemaan sitä. Osallistujat totesivat, että Locobase ei sotke, on riittoisaa, tehoaa kuivaan ihoon, imeytyy hyvin ja sopii käytettäväksi moneen eri tarkoitukseen.

Tanskalaisessa käyttäjätutkimuksessa todettiin lisäksi, että Locobase oli atooppista ihottumaa (ekseemaa) sairastavien suosituin ihonhoitotuote. Osallistujat kertoivat, että käyttävät mieluiten Locobase-voidetta, koska se tuntuu tehokkaimmalta ja on rasvainen. Lisäksi ihotauti- tai muu lääkäri oli suositellut sitä monelle heistä.

Paitsi että Locobase on saanut huippuarviot kuluttajilta, sekä terveydenhoito- että apteekkihenkilökunta ja Asthma Allergy Nordic suosittelevat sitä. Tätä me sanomme luotettavaksi ihonhoidoksi!

Asthma Allergy Nordicin suosittelema

Olemme ylpeitä siitä, että Asthma Allergy Nordic suosittelee Locobase®-tuotteita. Se takaa, että tuotteemme täyttävät tiukat vaatimukset.

Kuiva ja herkkä iho

Osta Locobase-tuotteita lähimmästä apteekista tai netistä

1 Nielsen ScanTrack – Ruotsin apteekkien ihonhoitotuotteiden (ei sisällä lääkevoiteita) arvo, viikolle 17/2019 asti.
2 Locobase® Fet kräm och Locobas®e Repair
3 Kristina Melbardis Joergensen & Gregor B. E. Jemec (2018) Use of moisturizers among Danish atopic dermatitis patients-which perceived product characteristics associate with long-term adherence?, Journal of Dermatological Treatment, 29:2, 116-122, DOI: 10.1080/09546634.2017.1358803