Locobase® – luotettavaa ihonhoitoa

Locobase on sarja tutkittuja ihonhoitotuotteita, joita myydään yli 25 maassa. Locobase sopii niille, joiden iho kaipaa tavallista perusvoidetta enemmän pysyäkseen pehmeänä, sileänä ja ehjänä.

Yli 30 vuotta sitten ryhmä ihotautilääkäreitä päätti kehittää erikoisvoiteen hyvin kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle. Lisäksi sitä voisi käyttää täydentämään kortisonivoidetta ekseeman hoidon yhteydessä. Näin Locobase sai alkunsa.

Tehokasta ihonhoitoa koko perheelle

Locobase-ihonhoitotuotteet on tarkoitettu kuivan ihon hoitoon. Voiteita voi käyttää moniin eri tarkoituksiin koko perheen päivittäisessä ihonhoidossa.

Locobase-tuotteet ovat erinomainen valinta, kun

  • iho on herkkä tai atooppinen
  • iho altistuu kovalle kulutukselle.

Locobase-tuotteita voi käyttää hyvin monin tavoin, kuten kuiviin kohtiin ympäri kehoa, paleltuneisiin poskiin, rohtuneisiin huuliin, atooppisen ihottuman täydentävään hoitoon ja vaippaihottuman hoitoon.

Locobase-perusvoiteet on valmistettu huolellisesti valituista aineosista, eivätkä tuotteet sisällä hajusteita tai väriaineita.

Locobase®-ihonhoitotuotteet ovat tutkitusti suositeltuja

Kliiniset tutkimukset ovat vahvistaneet, että Locobase-tuotteet ovat hellävaraisia ja sopivat erinomaisesti kuivalle, halkeilevalle ja vaurioituneelle iholle.

Pohjoismaisessa käyttäjätutkimuksessa 400 ihmistä kokeili Locobase Repair -voidetta. Yli 93 % osallistuneista suositteli tuotetta. Osallistujat totesivat, että Locobase Repair -voide tehoaa kuivaan ihoon, imeytyy hyvin ja että voide ei sotke. Lisäksi osallistujat totesivat voiteen olevan riittoisaa ja sopivan moneen eri käyttötarkoitukseen.

Tanskassa toteutetussa käyttäjätutkimuksessa Locobase ihonhoitotuotteen todettiin olevan ekseemaa sairastavien suosituin ihonhoitotuote. Osallistujat kertoivat käyttävänsä mieluiten Locobase-voidetta tuotteen tehokkuuden ja rasvaisen koostumuksen takia. Lisäksi ihotautilääkärit ja muut lääkärit olivat suositelleet tuotetta monelle tutkimuksen osallistujalle.*

Locobase on saanut huippuarviot kuluttajilta ja terveydenhoito- ja apteekkihenkilökunnalta. Olemme ylpeitä siitä, että Asthma Allergy Nordic suosittelee ihonhoitosarjaamme, ja että tuotteemme täyttävät järjestön tiukat vaatimukset.

 
 
 
 

Kristina Melbardis Joergensen & Gregor B. E. Jemec (2018), Journal of Dermatological Treatment, 29:2, 116-122.